به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا،
رئیس دیوان محاسبات کشور بر همکاری این نهاد با صنعت نفت به منظور تسهیل فرآیند توسعه پارس جنوبی تاکید کرد و گفت: در زمینههای مختلف، به ویژه در تدوین قوانین، بحثهای نظارتی و مشاوره در خدمت صنعت نفت خواهیم بود.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با گریس کلسیم در سراسر ایران
به گزارش شانا، عادل آذر روز چهارشنبه (چهارم اسفندماه) پس از بازدید از سکوی فاز یک پارس جنوبی در جلسه مشترکی با علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، حضور در منطقه پارس جنوبی را فرصتی برای شناخت هرچه بیشتر فعالیتهای فرزندان این مرز و یوم در مسیر آسایش مردم توصیف کرد و گفت: تلاش کارکنان پارس جنوبی بهویژه در روزهای اخیر که نیاز به مصرف انرژی در کشور افزایش یافته، بیش از پیش قابل درک است.
وی با اشاره به این که پارس جنوبی به تعبیر رهبر انقلاب مصداق بارز جبهه اقتصادی کشور است، یادآور شد: امروز با حضور در سکوی فاز یک، انبوه سکوها را در دو سوی مرز آبی مشاهده کردم که این وضعیت نشانگر یک رقابت و یا به تعبیری تعارض اقتصادی تمام عیار در دو طرف این میدان است و این موضوع وظیفه و تلاش بیشتری را از بخشهای مختلف در برداشت منابع ملی کشور از میدان مشترک میطلبد.
آذر فعالیتهای وزارت نفت در همه حوزههای کاری را ارزشمند دانست و گفت: امروزه در حوزه انرژی، صنعت نفت و گاز اهمیت و اولویت جهانی دارد، زیرا معیشت مردم به طور مستقیم به این حوزهها متکی است.
وی به نقش سازنده سازمانهای نظارتی در کشور اشاره کرد و افزود: دستگاه نظارتی موثر، دستگاهی است که اقتدار داشته باشد و مجموعههای مدیریتی و اجرایی با تبعیت از آن در چارچوب آیین نامهها و قوانین موجود رفتار کنند.
این مقام مسئول درباره فلسفه وجودی ایجاد دیوان محاسبات کشور گفت: در اصول ٥٤ و٥٥ قانون اساسی به شکل گیری دیوان محاسبات اشاره شده و دلیل هم این است که این دستگاه نقش مکمل برای دیگر سازمانها ایفا کند تا افزون بر رونق مولفههای رشد، توسعه و تعالی، استانداردهای زندگی مردم هم بالا برود.
رئیس دیوان محاسبات کشور خطاب به مدیران حاضر در جلسه با تاکید بر اینکه هدف ما کمک به شما در پارس جنوبی است، افزود: البته این به خود شما هم بر می گردد که ما را به عنوان مشاوران خود در حوزههای پیشگیرانه و هدایتگرانه تلقی کنید.
آذر عنوان کرد: همه ظرفیتهای نیروی انسانی و دانشی دیوان محاسبات در این دو بخش(پیشگیرانه و هدایتگرانه) در خدمت مدیران اجرایی کشور است.