به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا،
اجرای پروژه سیستم اعلان و اطفای حریق مجتمع مخازن پایانه نفتی خارک با هدف ایمنسازی زیرساختهای ذخیرهسازی و صادراتی نفت خام کشور بررسی شد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با گریس آنتی سیز در سراسر ایران
به گزارش شانا، در نشست مشترکی که با حضور مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی نفت ایران و مدیران و روسای شرکت پایانه های نفتی ایران دیروز (25 بهمن ماه) برگزار شد، ایمنسازی زیرساختهای ذخیره سازی و صادراتی کشور مورد تاکید قرار گرفت و پروژه سامانه اعلان و اطفای حریق مجتمع مخازن پایانه نفتی خارک به این منظور بررسی شد.
سیاوش درفشی، مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی نفت ایران، این پروژه را یک طرح اثربخش به منظور تقویت زیرساختهای ذخیرهسازی و صادرات نفت خام کشور عنوان کرد و گفت: این پروژه سلامت تجهیزات و فعالیتهای عملیاتی صنعت نفت در بزرگترین پایانه نفتی کشور را تضمین می کند.
وی در باره ویژگیهای پروژه سامانه اعلان و اطفای حریق مجتمع مخازن پایانه نفتی خارک عنوان کرد: این پروژه باید در چند فاز و در مدت ۲ سال تکمیل شود و تهیه سناریوهای بهتر برای تسریع در اجرایی شدن و تکمیل آن مورد توجه است.
درفشی نقش پایانههای نفتی به ویژه پایانه نفتی خارک را در اقتصاد و درآمدزایی برای کشور مهم ارزیابی کرد و گفت: افزون بر اهمیت اقتصادی این پایانه، نقش راهبردی، اهمیت پایانه نفتی خارک را دوچندان میکند.
تمایل شرکتهای معتبر خارجی به همکاری در حوزه ایمنسازی مخازن نفتی ایران
سید پیروز موسوی، مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران نیز با اشاره به ضرورت اجرای این پروژه، بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت های علمی و فناورانه موجود در سطوح بین المللی تاکید کرد.
به گفته موسوی، شرکتهای معتبر خارجی که در تولید فناوریهای روزآمد دنیا در زمینه تامین سامانههای پیشرفته در امنیت و ایمنی مخازن ذخیرهسازی فعالیت میکنند، علاقمند به همکاری با شرکت پایانههای نفتی ایران هستند.
عبدالله احمدی، مدیر مهندسی و ساختمان شرکت پایانه های نفتی ایران نیز در این نشست با اشاره به توجیه اقتصادی پروژه سیستم اعلان و اطفای حریق مجتمع مخازن پایانه نفتی خارک گفت: سامانه مورد نظر در صورت نصب و راه اندازی می تواند ضمن اقدام سریع در شروع عملیات، با پاشش خودکار آب بر روی جداره مخزن ذخیره سازی و فوم بر روی سقف مخزن درگیر آتش، با پاشش اتوماتیک آب روی جداره سایر مخازن همجوار، از خسارت صدها میلیاردی به اموال شرکت ملی نفت ایران جلوگیری کند و مانع کاهش ظرفیت عملیاتی پایانه نفتی خارک شود.
وی ادامه داد: برای ساخت و اجرا و تکمیل این سامانه بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.