مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و مخابرات تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و مخابرات تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، شرکت‌ ملی پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت مخابرات ایران به‌منظور ارتقای بستر ارتباطی جایگاه‌های عرضه سوخت و مراکز داده، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با گریس آنتی سیز در سراسر ایران

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، این تفاهم‌نامه در حاشیه هجدهمین نمایشگاه ایران تلکام بین علی اکبر نژادعلی، مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و رسول سراییان، مدیرعامل شرکت مخابرات امضا شد که طبق آن ارتقای بستر ارتباطی برای حدود 3700 جایگاه عرضه سوخت و انتقال اطلاعات به مرکز داده در دستور کار قرار گرفت.

نژاد علی در این باره گفت: با توجه به افزایش روز افزون مشکلات مخابراتی در سطح کشور و مشکلات پشتیبانی مخابرات از خطوط Dialup برای انتقال داده، استفاده از خطوط ADSL به عنوان راهکار جایگزین پیگیری شد که با امضای این تفاهم‌نامه به‌زودی در 2 استان کشور به صورت پایلوت و پس از آن در کل کشور اجرا می‌شود.

وی افزایش پایداری جایگاه‌های عرضه سوخت، ایجاد بستر برخط در سطح جایگاه‌های سوخت و امکان رصد جایگاه‌ها به‌صورت برخط را به عنوان برخی از مزایای این طرح برشمرد و افزود: همچنین کاهش هزینه‌های ارتباطی سامانه هوشمند، افزایش خیره‌کننده سرعت ارتباط داده ای با جایگاه‌ها و ایجاد بستر اختصاصی، پایدار و امن شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از دیگر مزایای این طرح است.

سراییان نیز درباره موضوع این همکاری گفت: همه مراکز سوخت کشور به مرکز داده متصل هستند اما فناوری کنونی دیگر پاسخگوی نیاز جایگاه‌های عرضه سوخت نیست و از این‌رو نیاز به ارتقای فناوری ضرورت دارد.

وی ادامه داد: با ارتقای فناوری در جایگاه‌های سوخت کشور سرویسی پایدار و امن برای انتقال اطلاعات 3700 مرکز سوخت به مرکز داده فراهم می شود که بسته به موقعیت مکانی این ارتقای فناوری مبتنی بر فیبر نوری یا بستر مسی توسعه خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: افزون بر این، طرحی برای تجهیز جایگاه‌های سوخت به فناوری FTTH (دسترسی فیبر نوری به اماکن) در دست بررسی است تا علاوه بر انتقال اطلاعات جایگاه های عرضه به مرکز داده، تبلیغات، اطلاع رسانی و اطلاعات ترافیکی نیز از طریق جایگاه‌ها در اختیار مردم قرار گیرد.



این مطلب مفید بود ؟
8 2