مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

ارمنستان خواهان افزایش خرید گاز از ایران است

ارمنستان خواهان افزایش خرید گاز از ایران است

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، معاون اول رئیس جمهوری در نشست خبری مشترک با نخست وزیر ارمنستان گفت: تهران و ایروان در باره انتقال خط سوم برق و افزایش صادرات گاز مذاکره کردند.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با روغن دریایی در سراسر ایران

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری در نشست خبری مشترک با کارن کاراپتیان، نخست وزیر ارمنستان با اشاره به این‌که ایران و ارمنستان در یک حوزه تمدنی و فرهنگی قرار دارند، گفت: ایران و ارمنستان دو کشور همسایه هستند که مردم دو کشور روابط دیرینه بر مبنای مشترکات دارند و این روابط همواره ثبات و پایداری داشته است.

وی افزود: هموطنان عزیز ارمنی در شهرهای مختلف ایران ارتباط بسیار خوبی با مردم ارمنستان دارند و این پل ارتباطی خوبی برای توسعه روابط دو کشور است.

معاون اول رئیس جمهوری با تأکید بر این‌که ایران مناسبات خوبی با کشورهای همسایه دارد و اقدام‌های مهمی برای توسعه این مناسبات انجام داده است، یادآور شد: در این میان ارمنستان جایگاه مهمی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد و تهران هیچ سقف و محدودیتی برای ارتقای سطح همکاری ها با ایروان در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی قائل نیست.

جهانگیری گفت: سفر نخست وزیر ارمنستان در مقطع کنونی می‌تواند کمک ویژه ای به توسعه روابط و ارتقاء سطح همکاری های تهران و ایروان داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به ملاقات ها و مذاکرات انجام شده میان دو هیئت ایران و ارمنستان اظهار کرد: در این مذاکرات دو طرف بر لزوم رفع موانع و راهکارهای توسعه روابط گفت‌وگو کردند.

معاون اول رئیس جمهوری افزود: با توجه به این‌که ارمنستان عضو اتحادیه اوراسیاست و رابطه خوبی با اتحادیه اروپا دارد، این موضوع می‌تواند فرصتی برای گسترش مناسبات دو طرف باشد.

جهانگیری با یادآوری اینکه ایران و ارمنستان همکاری‌های مناسبی را در زمینه های مختلف از جمله انرژی، برق، گاز، کشاورزی، صنایع تبدیلی، حمل و نقل، علمی و فرهنگی پیش‌بینی کرده‌اند، اظهار امیدواری کرد: دو طرف بتوانند به توافق‌های خوبی برای ارتقای سطح همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف برسند.

وی یادآور شد: یکی از محورهایی که می توانیم میان خلیج فارس و دریای سیاه ارتباط برقرار کنیم از طریق ارمنستان است که در این زمینه گفت‌وگو و بررسی شد و مذاکراتی نیز در ارتباط با انتقال خط سوم برق و افزایش صادرات گاز صورت گرفت.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان این‌که منطقه آزاد تجاری ارس در ایران و منطقه آزاد اقتصادی مغری در ارمنستان فرصت خوبی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی دو کشور است تا مشارکت جدی تری در سرمایه گذاری و مبادلات تجاری داشته باشند، اظهار امیدواری کرد که اسناد و یادداشت تفاهم همکاری که امروز میان دو کشور امضا شد بتواند به توسعه مناسبات تهران-ایروان کمک کند.

نخست وزیر ارمنستان نیز در این نشست مطبوعاتی مشترک مذاکرات و گفتگوهای انجام شده را سازنده و مثبت ارزیابی کرد و با بیان این‌که در مذاکرات مشترک در باره همه زمینه‌های همکاری میان دو کشور گفت‌وگو کردیم، یادآور شد: ارمنستان علاقه‌مند است شرکت‌های ایرانی بیش از پیش در بازار ارمنستان فعالیت داشته باشند و ارمنستان نیز مشوق‌ها و مزایای مرتبط با فعالان اقتصادی را در اختیار شرک‌ های ایرانی قرار خواهد داد.

کاراپتیان ضمن اعلام آمادگی ارمنستان برای افزایش حجم مبادلات تجاری با ایران گفت: ارمنستان آمادگی دارد موانع موجود بر سر گسترش مناسبات تجاری میان دو کشور را برطرف سازد.

وی با اشاره به مذاکرات انجام شده از سوی دو کشور یادآور شد: در این مذاکرات زمینه‌های همکاری بررسی و در باره نقشه راه توسعه مناسبات بحث و گفت‌وگو شد.

به گزارش شانا، بیژن زنگنه، وزیر نفت، مردادماه پارسال پس از دیدار با لئون یولیان، وزیر انرژی و منابع طبیعی ارمنستان در تهران از افزایش صادرات گاز ایران به ارمنستان از روزانه یک میلیون متر مکعب به سه میلیون مترمکعب از اواخر سال 2018 خبر داده و اعلام کرده بود: نسبت تهاتر برق تهران و ایروان افزایش یافته است.

وی گفته بود: گسترش روابط با همسایگان در زمینه انرژی بویژه صادرات گاز جزو برنامه‌های ایران است؛ البته ارمنستان مصرف کننده بزرگی نیست اما می تواند مسیر مهمی برای صادرات گاز ایران باز کند که در این باره با هم توافق داشتیم.

وزیر نفت مردادماه پارسال پس از دیدار با وزیر انرژی و منابع طبیعی ارمنستان نیز گفته بود: مقام‌های ارمنستان در پی درخواست ایران برای ترانزیت گاز به گرجستان با پیشنهاد تشکیل یک سازمان جدید به منظور مذاکره در این باره به تهران آمدند و در این زمینه با ما مشورت کردند و ما هم آن را پذیرفتیم.

زنگنه همچنین عنوان کرده بود: قرار شد طرف خرید گاز از ایران که تاکنون نیروگاه حرارتی ایروان بود تغییر کند و قرارداد خرید گاز این نیروگاه از ایران به این سازمان جدید منتقل شود.

وی اعلام کرده بود که قرار است قراردادهای بعدی برای فروش مستقیم گاز به ارمنستان و همچنین ترانزیت گاز از ارمنستان به کشورهای دیگر از طریق همین سازمان انجام شود.

به گزارش شانا، ایران و ارمنستان سال ٢٠٠٤ میلادی (١٣٨٣ شمسی) یک قرارداد تهاتر گاز و برق امضا کردند، مدت این قرارداد ٢٠ ساله است.

ظرفیت سالانه خط لوله صادراتی حدود 2 میلیارد و 300 میلیون متر مکعب است؛ بر اساس توافقنامه میان دو طرف، گاز صادراتی ایران به مصرف نیروگاه های تولید برق در ارمنستان می رسد و در عوض ایران از ارمنستان، برق وارد می کند.

2 خط کنونی انتقال برق میان ایران و ارمنستان ظرفیت انتقال ٣٠٠ مگاوات برق را دارد و بیش از این نمی‌توان از آنها در مبادله برق میان دو کشور استفاده کرد.

ارمنستان از اواسط سال ٢٠٠٩ واردات گاز از ایران را آغاز کرده است؛ ایروان و تهران در ماه اوت 2015 برای اجرای پروژه احداث خط سوم انتقال برق دو مداره ٤٠٠ کیلو ولتی از ارمنستان به ایران یک قرارداد امضا کردند.



این مطلب مفید بود ؟
2 1