به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا،
کمیته وزارتی نظارت بر برنامه جهانی کاهش عرضه متشکل از کشورهای عضو و غیرعضو اوپک از سطح پایبندی اعضا به توافق، ابراز رضایت کرد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با روغن سیلیکون در سراسر ایران
به گزارش پایگاه اینترنتی دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، کمیته وزارتی نظارت بر توافق جهانی کاهش عرضه نفت متشکل از وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک اعلام کرد: بر اساس گزارش کمیته مشترک فنی اوپک و غیر اوپک در ماه اوت سال 2017 میلادی، کشورهای امضا کننده توافق جهانی کاهش تولید نفت در دوره یاد شده با دستیابی به سطح پایبندی 116 درصدی، بالاترین میزان پایبندی به این توافق را به ثبت رساندند.
کمیته مشترک وزارتی یاد شده در پنجمین نشست خود که دیروز (جمعه 31 شهریور ماه) در وین برگزار شد، از حضور عراق، لیبی و نیجریه و تأکید آنها بر تعهد به همکاری با کشورهای امضا کننده توافق جهانی کاهش تولید، استقبال کرد.
خالد الفالح، رئیس این کمیته، با تأکید بر پایبندی عربستان به توافق جهانی کاهش تولید نفت، نسبت به غرور بیجا نسبت به موفقیت آن هشدار داد و خواهان تلاش بیشتر از سوی اعضای کم کار این توافق شد.
کمیته مشترک وزارتی یادآور شد پایبندی برخی اعضا به طور مستمر بیش از انتظار بوده است، اما برخی از اعضا هنوز پایبندی 100 درصدی به تعهد خود نداشتهاند.
این نهاد همچنین توصیه کرد که کمیته مشترک فنی با بهره گیری از تجربه موفق نشست فوق العاده خود در ابوظبی در ماه اوت امسال، به تلاش برای تشویق اعضا در پایبندی کامل به تعهد خود، ادامه دهد.
افزون بر این، کمیته مشترک وزارتی اشاره کرد که تحولات اخیر بازار نفت با اهداف توافق جهانی کاهش تولید نفت همسویی داشته و تقاضای جهانی نفت در سال 2017 میلادی تاکنون فراتر از انتظارها بوده است و همچنین در سال 2018 نیز تقاضای برای نفت خام بالا خواهد رفت.
این نهاد به نظارت بر دیگر عوامل بازار نفت و تأثیر آنها بر فرایند مستمر بازگشت توازن به بازار ادامه میدهد. نشست بعدی این نهاد در ماه نوامبر امسال در وین، پایتخت اتریش، برگزار میشود.
کمیته رصد و نظارت بر برنامه کاهش عرضه (JMMC)، متشکل از وزیران کشورهای کویت، عربستان، ونزوئلا، الجزایر، روسیه و عمان است.
تولید کنندگان عضو و غیر عضو اوپک با هم توافق کردهاند
که به صورت جمعی عرضه نفت خود را به میزان یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز تا ماه
مارس ۲۰۱۸ کاهش دهند تا از این طریق از مازاد عرضه و به تبع آن افت بیش از حد قیمتها
در بازار جلوگیری کنند.