مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

واحد شیرین سازی خوراک پتروشیمی ایلام تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود

واحد شیرین سازی خوراک پتروشیمی ایلام تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام گفت: واحد شیرین سازی خوراک این مجتمع تا پایان سال 96 به مرحله راه‌اندازی می‌رسد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با روغن دنده اتوماتیک در سراسر ایران

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام، فرهاد دانشی با بیان این که هم اکنون 2 پروژه واحد الفین و شیرین سازی خوراک (SRU) در این مجتمع در حال اجراست، اظهار کرد: واحد شیرین‌سازی یکی از پروژه‌هایی به شمار می‌آید که در ابتدای زنجیره تولید قرار گرفته است و پس از دریافت خوراک از پالایشگاه گاز ایلام و شیرین سازی آن، نقش اصلی در تامین خوراک الفین دارد.

وی با اشاره به این که عملیات اجرایی پروژه شیرین سازی خوراک پتروشیمی ایلام از اردیبهشت ماه 95 آغاز شد، گفت: این پروژه هم اکنون 78 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بیشتر تجهیزات و اقلام سنگین پروژه از جمله کمپرسورها، کوره‌ها، برج‌ها و بویلرها به سایت رسیده و نصب شده‌اند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام با بیان این که پروژه شیرین سازی خوراک این پتروشیمی به‌طور جدی در این شرکت پیگیری می شود، ادامه داد: عمده فعالیت‌های اجرایی این پروژه از سوی پیمانکاران بومی انجام می شود.

دانشی اظهار کرد: امیدواریم واحد شیرین سازی خوراک پتروشیمی ایلام تا پایان امسال به بهره برداری برسد و شاهد تامین خوراک واحد الفین، جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی و آلودگی محیط زیست باشیم.

ایجاد 3 هزار شغل به‌طور مستقیم

مدیرعامل پتروشیمی ایلام به اشتغال‌زایی سه هزار نفر به صورت مستقیم در این پتروشیمی اشاره کرد و افزود: پتروشیمی دین خود را به اشتغال استان ادا کرده است و این میزان اشتغالزایی در هیچ واحد دیگری در غرب کشور مشاهده نمی‌شود.

وی درباره وضع پروژه الفین پتروشیمی ایلام گفت: نیروهای بهره‌بردار در این واحد مستقر هستند و عملیات پیش راه اندازی و راه اندازی را با توجه به پیش‌نیازهای لازم مدیریت می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام با اشاره به به‌کارگیری نیروهای جوان در واحد الفین، تصریح کرد: اوایل سال آینده اتیلن در واحد الفین تولید خواهد شد؛ گرچه بخش‌های مختلفی از الفین را تا پایان امسال راه اندازی خواهیم کرد.

دانشی با بیان این که تولید اتیلن در واحد الفین و استفاده آن در واحد پایین دستی HD در پتروشیمی ایلام حائز اهمیت است، متذکر شد: این مجتمع هم اکنون با اتیلن تولیدی دیگر مجتمع‌ها در حال تولید است و هر زمان تولید اتیلن کاهش یابد، تولید پتروشیمی ایلام نیز کم و یا متوقف می‎شود.

وی با اشاره به این که واحد الفین پتروشیمی ایلام هم‌اکنون بالای 87 درصد پیشرفت اجرایی دارد، گفت: سه و نیم درصد نیز در بخش‌های آموزش و راه اندازی درنظر گرفته شده که در مجموع بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی می‌شود.

دانشی با بیان این که از ابتدای تولید در پتروشیمی ایلام تاکنون 520 هزار تن پلی اتیلن تولید شده است، ادامه داد: طبق برنامه‌ زمان‌بندی شده، این مجتمع در سال 96 حدود 200 هزار تن تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به این موضوع که پتروشیمی ایلام با تکیه بر دانشی فنی روز و تلاش کارکنان خود از تولید تک محصوله خارج شده است و هم‌اکنون در چهار گرید پرفروش تجربه‌‌‌‌ تولید دارد و هر محصولی که شرایط خوبی در بازار هدف داشته باشد را تولید می کند، ادامه داد: 2 گرید جدید 8200B  و PE-80 طی یک ماه در این مجتمع تولید شده است که بازار مناسبی در داخل و خارج از کشور دارند.

صرفه جویی 13 میلیون دلاری

مدیرعامل پتروشیمی ایلام با بیان این که هم اکنون این مجتمع ظرفیت تولید سالانه 300 هزار تن پلی اتیلن را دارد، افزود: با راه اندازی واحد الفین و با پرداخت نکردن هزینه انتقال و هدررفت اتیلن در خط انتقال، سالانه حدود 13 میلیون دلار صرفه‌جویی می‌شود.

دانشی ادامه داد: باید بر اساس برنامه ششم توسعه کشور برای تولید و فروش محصولات شرکت‎های پتروشیمی برنامه ریزی لازم انجام شود و تصمیم‌های کلان برای منافع کشور اتخاذ شود.

وی با بیان این که دانش و فناوری نباید در قفسه‌ها باقی بماند و لازم است به افزایش تولید کمک کند، یادآور شد: دانش باید به تولید و تولید به ثروت و رفاه اجتماعی تبدیل شود و این امر بدون حمایت از نیروهای خلاق در کشور و تعامل سازنده با کشورهای صاحب فناوری بسیار دشوار و دور از دسترس خواهد بود.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام تاکید کرد: خام‌فروشی افتخار نیست و لازم است محصولات پتروشیمی در صنایع پایین‌دستی پس از تبدیل به محصول با ارزش افزوده بیشتر به فروش برسد.

دانشی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده به منظور ورود به بازار اروپا اظهار کرد: بازارها باید به صورت هوشمندانه مدیریت شوند و نباید ورود شرکت‌ها به بازارهای مختلف سهم و ارزش محصولات تولیدی کشور را در بازار کم کند که لازمه آن وجود یک مدیریت واحد است.



این مطلب مفید بود ؟
7 0