به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا،
معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران گفت: نتایج مطالعات شرکتهای بینالمللی بر روی میادین نفت و گاز کشور بیانگر افق امیدوارکنندهای است که پیش روی صنعت نفت قرار دارد و این نتایج میتواند زمینهساز ارتقا بیش از پیش جایگاه کشور در حوزه انرژی در سطح جهان باشد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با شرکت شل در سراسر ایران
به گزارش شانا، غلامرضا منوچهری امروز (چهارشنبه، 30 فروردین ماه) در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت سرمایه گذاری غدیر، با اشاره به نتایج مطلوب مطالعات شرکتهای بینالمللی روی میدانهای نفت و گاز کشور، گفت: خوشبختانه برنامهریزی شرکت ملی نفت ایران برای امضای تفاهمنامههای همکاری با شرکتهای داخلی و بینالمللی از روند مطلوبی برخوردار است و این اقدام با توجه به نتایج مطلوبی که تاکنون به دنبال داشته، در حال ثمربخشی است.
وی با یادآوری اینکه مذاکرات با شرکتهای داخلی و بینالمللی درباره میادین نفتی و گازی ادامه دارد و ریلگذاریها در این زمینه انجام شده است، افزود: البته بهطور طبیعی شرکتهای خارجی به مسائل سیاسی کشور نیز توجه دارند و این موضوع در پیشبرد مذاکرات بی تاثیر نخواهد بود.
بهرهمندی از تجربههای بینالمللی ضروری است
معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به 11 شرکت ایرانی که از سوی وزارت نفت برای فعالیت در قالب اکتشاف و تولید دارای صلاحیت تشخیص داده شدهاند، گفت: شرکت سرمایه گذاری غدیر از جمله این شرکتهاست که از حیث پشتوانه مالی نیز شرایط خوبی دارد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه شرکتهای داخلی از همکاری و مشاوره شرکتهای بینالمللی نیز بهرهمند شوند، افزود: خوشبختانه امروز چنین امکانی در کشور فراهم است و تجربیات جهانی میتواند نقش بسزایی در پیشبرد فرایندهای صنعت نفت ایفا کند.
منوچهری با اشاره به ضرورت استفاده صنعت نفت از دانش و تکنولوژی برتر در بخش EOR و IOR، ادامه داد: شرکتهای ایرانی اگرچه ثابت کردهاند در سختترین شرایط نیز کار را به پیش میبرند اما بهطور کلی، ماهیت فعالیتهای صنعت نفت بهگونهای است که به تنهایی یا بدون استفاده از تجربیات بینالمللی معنا پیدا نمیکند.
شرکتهای داخلی ثابت کردند میتوانند
وی به فازهای پارس جنوبی که اخیرا افتتاح شدند نیز اشارهای کرد و گفت: به طور نمونه، زدن چاه در میدان پرفشاری مثل پارس جنوبی کار راحتی نیست اما شرکتهای ایرانی ثابت کردند میتوانند و عملکرد شرکتهایی مثل پتروپارس در فاز 19 و اویک در فازهای 20 و 21 از این منظر قابل تحسین است؛ البته در مقابل توسعه فازهای 17 و 18 بسیار زمانبر شد.
منوچهری با اشاره به ارتباطات بینالمللی مناسب شرکت سرمایهگذاری غدیر، ابراز امیدواری کرد که این شرکت بتواند در حوزه بالادست نیز همانند پاییندست عملکرد خوبی داشته باشد.
وی امضای قراردادهای جدید و توسعه میادین را از آن حیث که به تولید، اشتغالزایی و درآمدزایی برای کشور میانجامد، مصداق بارز اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
بر اساس این گزارش، تفاهمنامه همکاری با هدف مطالعه چهار میدان سپهر، جفیر، کیش و فاز سوم دارخوین، صبح امروز (چهارشنبه، 30 فروردینماه) بین غلامرضا منوچهری، معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران و غلامرضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر امضا شد.