مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

توتال مصمم به توسعه فاز 11 پارس جنوبی است

توتال مصمم به توسعه فاز 11 پارس جنوبی است

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: توتال بر تصمیم خود مبنی بر توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی مصمم است و حتی سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون دلاری در این میدان را مطابق با فاز اول قرارداد آغاز کرده است.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با گریس SKF در سراسر ایران

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، علی کاردر با بیان این مطلب افزود: به زودی توتال متنی منتشر می کند که در آن ضمن تکذیب عقب نشینی از فاز 11، از پیشرفت همکاری‌های خود با ایران خبر می دهد.

وی با اشاره به خبر اخیر رویترز به نقل از پاتریک پویان، مدیر ارشد اجرایی توتال گفت: مدیر ارشد اجرایی توتال اصلاً اعلام نکرده است که از مواضع امریکا تبعیت می‌کند و هم اکنون در حال تهیه یک جواب مشترک هستیم که هنوز متن آن نهایی نشده است.

معاون وزیر نفت افزود: توتال می‌گوید تابع قوانین بین‌الملل است. این موضوع با تحریم کردن ایران فرق دارد، البته ما فکر می‌کنیم بازگشت تحریم‌ها براحتی رخ نخواهد داد. ممکن است که امریکا مواضعی بگیرد اما مفهوم آن بازگشت تحریم‌ها نیست. این موضوع را شرکت‌های نفتی جهان می‌دانند.

کاردر بیان کرد: حتی اعضای تیم مذاکره‌کننده شرکت توتال دو روز پیش به وزارت نفت آمدند و تأکید داشتند که می‌خواهیم ادامه بدهیم، البته مدل قراردادی ما هم هنوز کامل نیست و جای کار داریم. ما هنوز به نقطه مطلوب که آمادگی عقد قرارداد داشته باشیم نرسیده‌ایم. لذا مراحل مطابق برنامه‌ریزی در حال طی شدن است و جای نگرانی نیست.

وی حجم کل قرارداد را حدود ۴.۲ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: در بخش اول ۱۵ میلیون دلار سرمایه گذاری می شود. این سرمایه‌گذاری برای کارهای فنی و مهندسی در حال انجام است و آنها برای توسعه این میدان مشاور گرفته‌اند. شریک ایرانی آنها هم پتروپارس است.

کاردر ادامه داد: مذاکره با ۴ شرکت شامل مرسک دانمارک برای توسعه لایه نفتی پارس جنوبی، لوک اویل روسیه برای آب تیموری و منصوری، وینترسهل آلمان برای میادین کوچک در غرب کشور و توتال فرانسه برای فاز ۱۱ پارس جنوبی در حال نهایی شدن است.

معاون وزیر نفت تأکید کرد: شاید میادینی که تقاضا برای آنها زیاد نبوده است و همین‌طور میادین مشترک را به مناقصه نبریم اما مطالعات فنی را انجام می‌دهیم و تا به بلوغ قراردادی نرسیده‌ایم آن را امضا نخواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه ۲۹ شرکت خارجی در فهرست نهایی هستند، گفـت: اعلام نخستین مناقصه پیش از پایان سال خواهد بود.



این مطلب مفید بود ؟
5 4