مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

عملیات اجرایی فاز اول طرح توسعه پالایشگاه آبادان آغاز شد

عملیات اجرایی فاز اول طرح توسعه پالایشگاه آبادان آغاز شد

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، وزیر نفت گفت: با تکمیل طرح توسعه و تثبیت پالایشگاه آبادان، این پالایشگاه از یک پالایشگاه زیان ده به یک پالایشگاه سوده با با ظرفیت پالایش روزانه 360 هزار بشکه تبدیل خواهد شد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با روغن گیربکس در سراسر ایران

به گزارش شانا، بیژن زنگنه امروز (دوشنبه، 18 بهمن ماه) در آستانه آیین کلنگ زنی طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه نفت آبادان گفت: هم اکنون محصولات پالایشگاه آبادان ارزش بسیار پایینی دارد و 40 درصد نفت خام با ارزش در فرآیند پالایش به نفت کوره تبدیل می‌شود و با قیمتی پایین تر از نفت خام فروخته می‌شود.

وی افزود: پالایشگاه آبادان از نظر عملیاتی سالانه 600 تا 700 میلیون دلار ضرر دهی دارد. 

وزیر نفت تصریح کرد: بر اساس قرارداد فاز یک طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه نفت آبادان که میان شرکت ایرانی و شرکت سینوپک به ارزش دو میلیارد و 700 میلیون دلار امضا شده است، امروز عملیات اجرایی ساخت یک واحد مدرن با ظرفیت پالایش روزانه 210 هزار بشکه‎‎ آغاز می‎شود.

زنگنه با بیان این که شرکت چینی فاینانس این پروژه را بر عهده دارد، گفت: ظرفیت پالایشی 210 هزار بشکه‎ای که قرار است بر اساس این قرارداد ایجاد شود با 150 هزار بشکه ظرفیت کنونی واحدهای جدید پالایشگاه آبادان تلفیق می‎شود و در واقع پس از تکمیل این طرح ما یک پالایشگاه مدرن با ظرفیت 360 هزار بشکه‎‎ خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در پالایشگاه جدید محصولاتی با کیفیت تولید خواهد شد، تولید بنزین و سوخت جت افزایش و تولید نفت کوره کاهش می یابد، به طوری که پالایشگاه آبادان از یک پالایشگاه زیان ده به یک پالایشگاه سوده بدل می‎شود و اشتغالزایی زیادی در حین کار در شهر آبادان ایجاد می شود.

کلنگ آغاز عملیات اجرایی پروژه طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان که به عنوان فاز دوم شناخته می‌شود امروز با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری به زمین زده می‎شود.

به گزارش شانا، طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان با هدف تثبیت ظرفیت پالایشی پالایشگاه آبادان، تولید محصولات بر اساس استاندارد یورو ٥، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، افزایش درصد تولید نفت‌گاز و بنزین با بهبود فناوری تولید، کاهش تولید نفت‌کوره و جمع‌آوری مخازن و تاسیسات فرسوده اجرا خواهد شد.

پالایشگاه آبادان هم اکنون دارای ظرفیت پالایش ٤٠٠ هزار بشکه نفت خام در روز است که ٢٥٠ هزار بشکه از ظرفیت ٤٠٠ هزار بشکه ای در سه واحد تقطیر با قدمت بیش از ٧٠ سال پالایش می‌شود.

با توجه به فناوری قدیمی و تجهیزات فرسوده، این سه واحد تقطیر دارای بازده بسیار پائین، ریسک بسیار زیاد عملیات و هزینه‌های بالای تعمیرات است که در طرح تثبیت ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه آبادان شامل واحد تقطیر ٢١٠ هزار بشکه‌ای در روز است که جایگزین واحدهای تقطیر قدیمی خواهد شد.
با توجه به ساخت و راه‌اندازی واحد تقطیر دیگری که در سال ١٣٨٥ به ظرفیت ١٥٠ هزار بشکه راه اندازی شد، مجموع ظرفیت پالایش پس از احداث واحد تقطیر جدید در ٣٦٠ هزار بشکه (١٥٠+٢١٠) در روز تثبیت شد. افزون بر تثبیت ظرفیت پالایشگاه در ٣٦٠ هزار بشکه که با ساخت واحد تقطیر ٢١٠ هزار بشکه‌ای میسر می‌شود همه فرآورده های حاصل از پالایش ٣٦٠ هزار بشکه نفت خام در واحدهای تصفیه هیدروژنی تصفیه می‌شوند.

پالایشگاه نفت آبادان، بزرگترین پالایشگاه ایران است که در شهر آبادان استان خوزستان دارد. ساخت این پالایشگاه در سال ۱۲۹۱ به پایان رسید و تا آغاز جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۵۹ بزرگترین پالایشگاه دنیا با ظرفیت تصفیه ۶۲۸ هزار بشکه در روز بود.

این پالایشگاه تا سال ۱۹۷۳ به دست شرکت‌های نفتی خارجی اداره می‌شد تا این که در این سال به شرکت ملی نفت ایران تحویل داده شده است.

پالایشگاه آبادان به وسیله خطوط لوله به چند میدان نفتی و بندر ماهشهر متصل شده است. خط لوله‌ای هم از آبادان به سمت تهران می‌آید و سپس در طول مرزهای شمالی کشور از مشهد تا تبریز امتداد می‌یابد.



این مطلب مفید بود ؟
3 1