مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

نیمی از ذخایر نفت قابل برداشت کشور باقیمانده است

نیمی از ذخایر نفت قابل برداشت کشور باقیمانده است

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، مدیر برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران گفت: بیش از 55 درصد ذخایر نفت کشور هنوز برداشت نشده است.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با روغن فلاشینگ در سراسر ایران

به گزارش شانا، کریم زبیدی صبح امروز (چهارشنبه، 19 مهرماه) در نشست بالادستی سومین کنگره نفت و نیرو، به بیان توضیحاتی درباره حجم ذخایر و ظرفیت‎های هیدروکربوری ایران پرداخت و بر ضرورت افزایش ضریب بازیافت به ویژه در مخازن نفتی کشور تاکید کرد.

وی گفت: 184 میدان مشتمل بر 390 مخزن در کشور وجود دارد که از این تعداد، 171 مخزن توسعه یافته یا در حال توسعه است و 209 مخزن هم توسعه نیافته است.

زبیدی میزان ذخایر نفت درجای کشور را بیش از 712 میلیارد بشکه، ذخایر نفت باقیمانده قابل برداشت را  بالغ بر 101 میلیارد بشکه و متوسط ضریب بازیافت مخازن نفتی کشور را 24.6 درصد اعلام کرد و گفت: از این میزان ضریب بازیافت، تنها 4.4 درصد آن حاصل بکارگیری روش‎های ازدیاد برداشت است. 

وی متوسط ضریب بازیافت مایعات و میعانات گازی را 51 درصد و متوسط ضریب بازیافت گاز را نزدیک به 70 درصد خواند و گفت: به این ترتیب، ضریب بازیافت کل هیدروکربور کشور، حدود 40 درصد است.

زبیدی در ادامه درباره سازند آسماری توضیحاتی داد و با بیان این‎که ضریب بازیافت نفت در این سازند 37 درصد است، افزود: عمده ذخایر نفت درجای ایران بالغ بر 300 میلیارد بشکه در این سازند قرار دارد که در این میان، حدود 50 میلیارد بشکه از ذخایر قابل برداشت میدان باقی مانده است.

وی به گروه بنگستان اشاره کرد و گفت: عمده مشکل ما در اینجاست که با وجود 280 میلیارد بشکه نفت درجا، ضریب بازیافت نفت در آن کمتر از 15 درصد است و 33 میلیارد بشکه از ذخایر قابل برداشت این میدان باقی مانده؛ انتظار داریم با استفاده از روش های ازدیاد برداشت ضریب بازیافت افزایش یابد.

به گفته زبیدی، ذخیره نفت درجای سازند خامی نیز بالغ بر 126.5 میلیارد بشکه و ضریب بازیافت 17.15 درصد است.

مدیر برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت با بیان این‎که متوسط ضریب بازیافت قابل قبول برای میادین نفتی 35 درصد است، ادامه داد: بنابراین ضریب بازیافت فعلی نفت در ایران با این رقم حدود 10 درصد اختلاف دارد و این 10 درصد، در حکم افزایش 70 میلیارد بشکه‎‏ای ذخایر قابل برداشت نفت کشورمان خواهد بود.

به گفته وی، با استفاده از روش‎های EOR و IOR می توان ضریب بازیافت نفت را بین 5 تا 15 درصد افزایش داد.

زبیدی به شرکت‎های متقاضی توسعه میادین ایران توصیه کرد، برای افزایش ضریب بازیافت نفت، ترکیبی از روش‎های ازدیاد برداشت را مدنظر قرار دهند و صرفا به یک روش اکتفا نکنند.



این مطلب مفید بود ؟
6 1