مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

تلاش وزارت نفت برای بازگرداندن رونق و سودآوری به شرکت ملی حفاری

تلاش وزارت نفت برای بازگرداندن رونق و سودآوری به شرکت ملی حفاری

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، اداره کل روابط عمومی وزارت نفت در پاسخ به خبر منتشر شده از سوی باشگاه خبرنگاران جوان با عنوان «300میلیارد تومان زیان، دستاورد شرکت ملی حفاری طی 3 سال اخیر/ تدبیر کارفرما به گل نشست؟»، توضیحاتی ارائه داد.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با واسکازین در سراسر ایران

به گزارش شانا به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت نفت، باشگاه خبرنگاران جوان در این گزارش که دهم مهر ماه امسال آن را منتشر کرد، مدعی شده است شرکت ملی حفاری ایران به علت سیاست‎گذاری‎های غلط وزارت نفت از سال 93 تاکنون با زیانی نزدیک به 300 میلیارد تومان روبه‎رو شده است.

روابط عمومی وزارت نفت در پاسخ خود به این خبرگزاری آورده است:

«گزارشی با عنوان «300 میلیارد تومان زیان، دستاورد شرکت ملی حفاری طی 3 سال اخیر/ تدبیر کارفرما به گل نشست؟» مدعی زیان‌ده بودن این شرکت به دلیل سیاستگذاری‌های وزارت نفت در سه سال اخیر شده است. گویا منتشر کننده اخبار باشگاه خبرنگاران جوان خود یکبار متن دیدگاه‌های کارشناسی که تیتر گزارش را به استناد آمارهای ایشان انتخاب کرده، به درستی نخوانده است.

فرآیند زیان‌دهی شرکت ملی حفاری همان طور که در گزارش منتشره به آن اشاره شده از سال 1389 آغاز شد و اتفاقاً وزارت نفت پس از روی کار آمدن دولت یازدهم به منظور جلوگیری از تداوم زیان‌دهی این شرکت تلاش بسیاری برای ساماندهی آن نمود.

زیان‌ده بودن شرکت ملی حفاری نیز خود علل گوناگونی دارد که شاید مهمترین آن کاهش پروژه‌های حفاری به دلیل اتمام قراردادهای قبلی و عدم انعقاد قراردادهای جدید برای توسعه میدان‌های نفت و گاز، به تبع آن تعریف نشدن پروژه‌های جدید حفاری است. همچنین افزایش غیر منطقی نیروی انسانی شاغل در این شرکت در دوره زمانی 1384 تا 1392 و عدم تناسب آن با پروژه‌های شرکت پس از سال 1392 نیز تشدید کننده وضع زیان‌دهی در سال‎های اخیر بوده است.

وزارت نفت در حال حاضر با توجه به برنامه‌های جدید شرکت ملی حفاری تلاش می‌کند تا برای برون رفت این مجموعه از شرایط کنونی راهی منطقی و مبتنی بر اصول اقتصادی یافته و با استفاده از ظرفیت‌های موجود و افق توسعه فعالیت‌های حفاری ناشی از عقد قراردادهای جدید نفتی در آینده، بار دیگر رونق و سودآوری را به این شرکت بازگرداند.»



این مطلب مفید بود ؟
6 3