مشاوره رایگان

مشاوره رایگان

با مشاوره با کارشناسان ما قبل از خرید از اصالت کالا و انتخاب بهترین روانکار اطمینان حاصل کنید.
حمل و نصب رایگان

تحویل کالا در تمام ایران

تحویل سفارشات در کوتاه ترین زمان در هر نقطه از ایران.
ضمانت محصولات

ضمانت محصولات

کلیه کالاها با ضمانت سلامت و بازگشت پول در صورت وجود مشکل فنی در کالا به فروش می رسند.

واردات مستقیم

واردات انواع روغن و گریس صنعتی

واردات مستقیم انواع روغن و گریس صنعتی

آزمایش و بازرسی

آزمایش محصولات، کنترل و بازرسی

10000 متر فضای سرپوشیده جهت انبارداری مدرن

کیفیت و گارانتی

ضمانت بازگشت پول

ضمانت بازگشت پول در صورت عدم کیفیت محصول


اخبار نفت، گاز، روغن و روانکاری

3 مسیر توسعه میدان فرزاد بی به‎طور موازی در حال بررسی است

3 مسیر توسعه میدان فرزاد بی به‎طور موازی در حال بررسی است

به گزارش بخش خبری آروشا به نقل از خبرگزاری شانا، مدیر برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران گفت: برای توسعه میدان فرزاد بی از طریق سه مسیر مجزا به طور موازی در حال پیگیری هستیم و هنوز هیچ گزینه‎ای قطعی نشده است.
شرکت روغن صنعت آروشا فروش و پخش محصولات مرتبط با روغن گیربکس در سراسر ایران

به گزارش شانا، کریم زبیدی اظهار کرد: مذاکره با هندی‎ها برای توسعه این میدان مشترک، اگر چه تاکنون نتایج رضایت‏بخشی نداشته، اما متوقف نشده است.

وی از مذاکرات اولیه با یک شرکت روسی به عنوان مسیر دوم پیش روی توسعه میدان فرزاد بی یادکرد و گفت: در عین حال و به موازات این دو مسیر، طرح مطالعاتی توسعه میدان‎های فرزاد A و B و امکان‎سنجی تزریق گاز این میادین به آغاجاری، با همکاری یک مشاور خارجی و شرکت پتروپارس در دست اقدام است.

مدیر برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت اخباری مبنی بر واگذاری راهبری فرزاد بی به پتروپارس را رد کرد و ادامه داد: هر سه مسیر به موازات هم پیش می‎رود و پتروپارس هم اکنون تنها در این طرح مطالعاتی با مشاور خارجی شرکت ملی نفت ایران همکاری می‎کند.

وی یادآور شد: به‌طور طبیعی اگر نتایج این طرح مطالعاتی امیدوارکننده و مثبت هم باشد، لزوما به معنای واگذاری راهبری میدان به پتروپارس نخواهد بود.

به گزارش شانا، بیژن زنگنه، وزیر نفت هم ششم شهریورماه امسال در برنامه تلویزیونی «نگاه یک» به پرسشی درباره نتیجه مذاکره با شرکت دولتی نفت و گاز هند برای توسعه میدان فرزاد بی این‌گونه پاسخ داد: بر اساس پیشنهاد این شرکت هندی، در طول ۲۵ سال تنها ۱۰ درصد ارزش تولید میدان به ایران می‎رسد و ۹۰ درصد آن برای طرف مقابل می‎ماند. چنین پیشنهادهایی برای ما جذابیت ندارد و این مدل توسعه‎ای قابل قبول نیست؛ زیرا هدف ما تنها توسعه میدان نیست و کسب درآمد برای کشور را دنبال می‎کنیم.

زنگنه در این گفت‎وگو به گزینه‎های دیگر وزارت نفت برای تعیین تکلیف این میدان مشترک نیز اشاره کرد و گفت: برای مطالعه این میدان، با یک شرکت روس تفاهم‌نامه‎ای امضا کرده‎ایم و از سوی دیگر با همکاری یک مشاور، در حال بررسی راهکار توسعه میدان فرزاد بی با استفاده از منابع داخلی و اخذ وام هستیم.

وزیر نفت با اشاره به این‎که در عین حال مذاکره با هندی‎ها همچنان ادامه دارد، یادآور شده بود: این بحث به هیچ وجه سیاسی نیست؛ بلکه کاملا فنی و اقتصادی است.
 



این مطلب مفید بود ؟
7 2